Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları yararlanma vadiına için, rengine bakarak evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması hordaki gibidir

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 emeklevi[bileğmeseletir

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları gibi bina güvenliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir yapıda olan bu hatlar kötü durumların sefer göstericisidir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha etkili başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik cenah şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı midein enikonu davranışlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım düzından kâr olmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 can kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı tipidir. Katta erkek sayısına sargılı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu esenlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda yapıdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını bel kemiği düz, mimariların Yangın Çıkış Kapısı en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde bulunan insanoğluın ve başka diriların yangın yahut herhangi bir acil hava esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yangın kapısı dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme malik, mimarilması zorunlu, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları beyninde arz almaktadır.

Report this wiki page